Grønland i Tivoli

novembarip 10-at 2005 05:35

Grønland har en fremtrædende placering, når Tivoli i København i morgen slår portene op til det populære syv uger lange julemarked ”Jul i Tivoli”.

KNI er gået sammen med Ajaja Design og Greenland Travel om et grønlandsk hus, der bliver rammen om både salg og underholdning.

-Det falder fint i tråd med koncernens planer om eksport af visse fødevarer fra Neqi og Arctiq Green Food, siger KNIs marketingschef Kurt Lauridsen.

-Tivoli er et perfekt sted at præsentere Grønland. Vi satser på kunsthåndværk og andre gaveartikler samt moskus, lam og fisk, tilføjer han.

Mere end 20 mennesker er involveret i at etablere og betjene det grønlandske hus. En af drivkræfterne er formanden for Foreningen Grønland i Tivoli, Sidsel Møller, der fortæller, at der skal arrangeres en række begivenheder især i julemånedens weekender.

-Programmet ligger endnu ikke helt fast, men vi har planer om maskedans med Vivi Nielsen, grønlandske julesalmer fortolket af Mik Koret, og underholdning af Nina og Malik, siger altså Sidsel Møller