Ramsdal: Nuuk Kommune fejlindbetalte tusindvis af kroner

oktobarip 19-at 2005 17:37

Det bedragerianmeldte konsulentfirma Ramsdal melder nu ud i sagen om det såkaldte fiktive kursus for Virksomheden Nuuk.

Ramsdals direktør Karl-Erik Nielsen kalder Nuuk Kommunes politianmeldelse fuldstændig grundløs og siger, at ansvaret ligger hos kommunen, som fejlagtigt har betalt Ramsdal 35.970 kroner.

-Vi er meget berørt af den her situation, som bygger på, at kommunen fejlagtigt har sendt nogle penge, som de ikke skulle sende. Egentlig kan vi ikke rigtig forstå, at det kan være vores problem, at de har begået en fejl.

Efter Radioavisen i sidste uge gjorde Ramsdal opmærksom på anmeldelsen om bedrageri, har firmaet nu tilbagebetalt de 35.970 kroner til Nuuk Kommune.

Den oplysning får dog ikke fungerende administrerende direktør i kommunen Morten Kahlke til at tilbagekalde sin anmeldelse om bedrageri. Han siger til Radioavisen:

-Jeg kan bekræfte, at Ramsdal netop har henvendt sig med sin version af sagen, men at det umiddelbart ikke ændrer på vores opfattelse af, hvordan tingene er foregået.

Morten Kahlke har tidligere sagt, at kommunen mener, at en række navngivne personer ikke har været på Ramsdals kursus, og at der måske er foregået noget kriminelt.

Sagen ligger i øjeblikket hos politiet i Vejle.