Vil ikke træde tilbage

aggustip 21-at 2005 16:22

Landsstyremedlemmet for fiskeri og fangst, Rasmus Frederiksen, skriver i en pressemeddelelse, at hans forbrug af repræsentationskontoen ikke har været overforbrug. Han siger videre, at hvis han skulle have overtrådt den gældende cirkulære om repræsentation, så vil han rette op på det.

Landsstyremedlemmet skriver i sin pressemeddelelse, at han har været på mange tjenesterejser, og har afholdt mange møder, hvor det har været nødvendigt med nogen repræsentation.

Landsstyreformanden har overgivet sagen til Nuna Advokaterne, til juridisk vurdering, og Rasmus Frederiksen siger, at han vil afvente færdiggørelsen af rapporten, først derefter vil han afgøre, om han vil træde tilbage som landsstyremedlem.

- Jeg venter på afgørelsen der kommer fra advokaterne, og hvis Rasmus Frederiksen ligesom Jens Napaattooq har overtrådt den gældende cirkulære om repræsentation, så mener jeg at han burde træde tilbage som landsstyremedlem, siger Josef Motzfeldt, der er landsstyremedlem for finanser og udenrigsanliggender.