Rejser med Arctic Umiaq Line annulleres

juulip 27-at 2005 10:39

Julerejsende med Arctic Umiaq Line bliver nød til at lave deres returbilletter om.

Rejsende der ellers havde bestilt billet til efter Nytår er i stedet blevet henvist til at rejse med Air Greenland:

Folk der har tænkt sig at rejse ud med Arctic Umiaq Line mellem jul og nytår, kan se frem til at blive nødt til at rejse hjem med Air Greenland.

Arctic Umiaq Line har nemlig annulleret alle rejser med deres skibe efter nytår.

- Folk som ellers har bestilt billetter i god tid til Arctic Umiaq Line, men som har fået besked på at de alligevel ikke kan rejse med Arctic Umiaq Line efter nytår var meget fortstående, siger passagerchef i Arctic Umiaq Line Jette Larsen.

- Vi har været nødt til at meddele folk om at de ikke kan rejse med Arctic Umiaq Line fra første januar. Arctic Umiaq Line har ikke længere servicekontrakt fra førte januar næste år. Så vi ved stadig ikke, hvad det er der skal ske.

Der er i alt ca.75 personer som har fået meddelelsen om at de ikke kan sejle med Arctic Umiaq Line´s skibe fra første januar. Og hvis de personer fortsat har tænkt sig at gennemføre deres julerejse, bliver nødt til at rejse med flyvere efter årsskiftet.

Passagerchef i Arctic Umiaq Line, Jette Larsen siger at de fleste der har bestilt billetter i god tid, er mindrebemidlede, som netop har valgt at rejse med de billigste billetter.

Hun oplyser også, at der vil komme nogle mere konkrete oplysninger om, hvad det er der skal ske med Arctic Umiaq Line til efteråret.

Til den tid vil folk som ellers har bestilt billetter mellem jul og nytår få flere oplysninger.