Sportshal fyldt med fejl

juulip 19-at 2005 12:03

Borgerne i Kangaatsiaq har i flere år savnet en sportshal og endelig sidste år fik borgerne en minihal, men minihallen har så mange fejl, at den det miste af året kun har pyntet i bybilledet.

Gulvet på minihallen i Kangaatsiaq er det første år ikke benyttet meget til træning eller boldspil, i stedet har gulvet været fyldt op med spande, for at det dryppende vand fra taget ikke skal ødelægge det.

De mange kampe, der forhåbentlig skulle være spillet i minihallen er flyttet et helt andet sted. Kampen har i stedet fundet sted mellem entreprenøren og tegnestuen.

Tegnestuen Masanti mener nemlig at entreprenøren Permagreen er årsag til minihallens dryppende tag, mens Permagreen mener, at det er Masantis tegninger, der er skyld i dråberne, der ødelægger gulvet på idrætshallen.

Kangaatsiaq kommune har op til flere gange prøvet at komme ind i kampen, så borgerne hurtigst muligt kan spille deres egne kampe i hallen. Og så blev hjemmestyret inddraget i spillet.

Da kampen om skylden ikke alene kan udkæmpes mellem to firmaer har de inddraget deres fagforening Grønland Arbejdsgiver forening.

Grønlands Arbejdsgiver forening har så udnævnt uvildige til at vurdere de kæmpendes indsats.

I maj måned kom så de uvildige til Kangaatsiaq for at vurdere kampen med nye øjne.

Juristen Klaus Klausen fra Grønlands Arbejdsgiverforening fortæller, at der er skrevet en hel rapport om besøget på minihallen.

Men konklusionen på kampen mellem Permagreen og Masanti får først udfald i august måned.

Et forslag til en løsning og en pris på hvad udbedringen skal koste skal først udregnes, fortæller Klaus Klausen fra Grønlands Arbejdsgiver forening.