Kielsen vil ikke dømme i benzinkortsagen endnu

Kim Kielsen mener, at Doris J. Jensen har gjort, som hun skulle og vil ikke kommentere på sagen om misbrug af benzinkort endnu.

Doris J. Jensen har afleveret alle informationer til politi, Naalakkersuisut og Deloitte i sagen om misbrug af sit benzinkort. Det oplyser hun lørdag til KNR og takker nej til at udtale sig yderligere i sagen. Hun vil give revisionsudvalget arbejdsro til at færdiggøre deres rapport om sagen. 

AAMMA ATUARUK Korti benzinasiniutissaq angallatip orsersorneqarnissaanut atorneqarpoq

Heller ikke formanden for Naalakkersuisut Kim Kielsen vil udtale sig om sagen på nuværende tidspunkt. Hans ministersekretær oplyser, at Kim Kielsen mener, at Doris J. Jensen har reageret, som hun skulle, da hun opdagede uregelmæssigheder i brugen af benzinkortet. Nu vil formanden afvente revisionsudvalgets afgørelse af deres undersøgelse.

På Sermitsiaq.ag, som har fået aktindsigt i Deloittes rapport, kan man læse, at Deloittes revisor efterlyser mere ansvarlighed omkring brug af benzinkortet. 

- Det anbefales generelt, at der udvises en højere grad af sparsommelighed og ansvarlighed i forhold til anvendelsen af skattefinansierede midler end ovenstående opbevaring og brug af optankningskortet er udtryk for, skriver Bo Colbe ifølge Sermitsiaq.ag.

Men Kim Kielsen mener altså, at Doris J. Jensen har ageret, som hun skulle, da hun bad om en undersøgelse af brugen af sit benzinkort. Det førte til en politiundersøgelse af en person udenfor husstanden, der dog blev droppet, da politiet mente, at der ikke var en sag mod vedkommende. 

Isummersuutit

inatsisartut-sal-sep2019.jpg

Inatsisartut Ukiakkut AtaatsimiinneratNutaarsiassaateqarpit?

Nutaarsiassaateqarpit?

1717-imut SMS-erit, UNNIA allariarlugu kingornalu oqaluttuat allallugu.

Immersuivik atorlugu allaffigitigut knr.gl/1717

Emailikkulluunniit 1717@knr.gl

KNR TV: TekstTV-mi paasissutissat

TTV q 110 Ullut tamaasa nutaarsiassat

TTV q 400 Timmisartuutinissat
aallartussat tikitussallu

TTV q 300 Tv-kkut aallakaatitassat
tulleriiarnerat

TTV q 300 radiukkut allakaatitassat
tulleriiarnerat