Radio

Podcast, hvordan?

 

Sådan kommer du igang med at podcaste

KNR’s radioudsendelser er nu tilgængelige som podcasts. En podcast er helt enkelt en udsendelse som lydfil, og du finder dem på knr.gl/podcast samt på diverse online tjenester. Du kan lytte til podcast direkte på din computer eller din smartphone, men det smarte ved podcast er også, at du kan abonnere på episoder af udsendelser, og her skal du bruge en app til dine forskellige abonnementer.

Hent Podcast apps

Der er mange muligheder i valget af apps.
Til Android-telefoner kan du bruge Podcast Republic eller Beyondpod som kan hentes i Google Play.
Til iOS kan du bruge iPhones indbyggede Podcast App. Der er også Overcast som er en anden populær app, eller Downcast som begge kan hentes i appstore.

De fleste podcast apps er gratis.

Til computer anbefaler KNR at du bruger Itunes, som findes til både Mac og PC eller de webbaserede programmer Stitcher og Pocket Casts til PC (hent Pocket Casts til PC her) I de forskellige apps kan du finde KNR’s udsendeler eller tilføje adressen på netop den udsendelse du ønsker at abonnere på.

Podcast universet på internettet er kæmpestort på engelsk og dansk, og det grønlandsksprogede podcast univers bliver dagligt større. En af de bedste måder at udforske det på er ved at google den udsendelse du vil lytte til.

tunein_googleplus-1-631x355.jpg

Hør KNR på mobilen

Vi anbefaler TuneIn's App, vælg
KNR Kalaallit Nunaata Radioa
Hent den gratis her

 

Du kan selvfølgelig også bare gå på vores hjemmeside som er tilpasset mobilen.
KNR.gl/radio Player: knr.gl/radio/live