Foto: Pernille Ingebrigtsen/Arctic Frontiers 2016

Vittus lettet over at ansatte ved Repræsentation i Bruxelles er uskadt

Naalakkersuisoq udenrigsanliggender Vittus Qujaukitsoq oplyser i en pressemeddelelse, at alle medarbejderne på Grønlands Repræsentation i Bruxelles har det godt, og at man koordinerer deres sikkerhedssituation tæt med den danske ambassades rådgivning.

- Det kan ikke udelukkes, at der kommer flere angreb i den kommende tid. Beredskabsniveauet for yderligere terrorangreb i Belgien er her til morgen blevet sat til det højeste niveau nogensinde. Det rapporteres, at grænserne til Frankrig og Holland er blevet lukket, siger Vittus Qujaukitsoq og fortsætter:

- Det er rystende nyheder for os i Grønland. Vores tanker er med dem, som er blevet ramt og med deres familier. Jeg tænker på de ansatte ved vores Repræsentation i Bruxelles i dag, som her til morgen har befundet sig lige ved siden af et af stederne, som blev angrebet.

- Jeg er lettet over, at der ikke er sket noget med nogen af vore ansatte og opfordrer til, at vi alle passer særligt på hinanden i den kommende tid, slutter Vittus Qujaukitsoq.

Grønlændere i Belgien rådes til, ved akut behov, at kontakte det danske udenrigsministeries globale vagtcenter på + 45 33 92 11 12 / bbb@um.dk.

KommentarerGiv os et tip

Send en SMS til 1717

Skriv Unnia og derefter dit tip og send sms'en til 1717.
(du kan også skrive Tip i stedet for Unnia)

Giv os dit tip på knr.gl/1717

Eller send en email 1717@knr.gl

KNR TV: TekstTV

Tjek information her:

TTV s 113 Dagligt opdaterede nyheder

TTV s 400 Flyinformation ankomst/afgang

TTV s 350 TV oversigt

TTV s 610 Radio oversigt