- Jeg er glad for, at de inddrager børnene til selv at fortælle om deres liv. Vi skal huske at tale med børnene, og ikke kun om dem, siger Martha Abelsen.Foto: Ane-Marie Petersen/KNR

Vil styrke fællesskabsfølelsen hos børn

På børnenes dag iværksætter NAKUUSA og Børnealliancen et initiativ, der skal skabe fællesskab mellem børn på tværs af byer og bygder.

I dag er det Grønlands Børnedag. Derfor har NAKUUSA, som er et samarbejde mellem UNICEF og Grønlands Selvstyre, sammen med børnealliancen, iværksat et online initiativ, hvor børn selv laver korte videoer med en hilsen til andre børn.

Formålet med initiativet er at skabe en følelse af fællesskab mellem børn på tværs af byer og bygder, oplyser Naalakkersuisut i en pressemeddelelse.

- Jeg er glad for, at NAKUUSA og Børnealliancen på børnenes dag sætter fokus på fællesskabet mellem børn, udtaler Martha Abelsen, der er Naalakkersuisoq for Sociale Anliggender, Familier og Justitsområdet, i pressemeddelelsen.

- Ikke mindst er jeg glad for, at de inddrager børnene til selv at fortælle om deres liv. Vi skal huske at tale med børnene, og ikke kun om dem, uddyber hun.

KommentarerGiv os et tip

Send en SMS til 1717

Skriv Unnia og derefter dit tip og send sms'en til 1717.
(du kan også skrive Tip i stedet for Unnia)

Giv os dit tip på knr.gl/1717

Eller send en email 1717@knr.gl

KNR TV: TekstTV

Tjek information her:

TTV s 113 Dagligt opdaterede nyheder

TTV s 400 Live flyinformation ank./afg.

TTV s 350 Aktuel TV oversigt

TTV s 610 Aktuel Radio oversigt