- Jeg ved, at der er mange voksne med masser af erfaringer, men jeg ser det kun som en fordel at jeg er så ung, siger Nemo Thomsen.Foto: KNR

VIDEO Fodboldtalent udtaget til landsholdet: Min drøm nærmer sig

Nemo Thomsen er den yngste spiller, som er blevet udtaget til landsholdets bruttotrup. Han drømmer om at leve af fodbold.

Landstræner Morten Rutkjær har udtaget 40 spillere til bruttotruppen til landsholdet. Blandt dem er 16-årige Nemo Thomsen.

Fodboldtalentet kommer fra Ilulissat og går i folkeskole i Sønderjylland. Han er klar til at prøve kræfterne af med de øvrige landsholdsspillere. Selvom det kommer til at blive hårdt, erkender han.

- Jeg ved godt, at de voksne er fysisk stærke og sådan noget. Men jeg ved også, at jeg har talent. Og jeg tror på mig selv, siger Nemo Thomsen.

Han er i sit andet år i Danmark. Og grunden til, at han er flyttet til Sønderjylland, er simpel. Han vil spille så meget fodbold som muligt. For han har en drøm.

- Alle drenge drømmer måske om at blive professionelle fodboldspillere. Det har jeg i hvert fald altid drømt om og arbejdet for, siger Nemo Thomsen.

Det er første gang, at Nemo Thomsen er blevet udtaget til landsholdet.

 

Nemo Thomsen

 

Kommentarer

inatsisartut-sal-sep2019.jpg

Inatsisartuts EfterårssamlingGiv os et tip

Send en SMS til 1717

Skriv Unnia og derefter dit tip og send sms'en til 1717.
(du kan også skrive Tip i stedet for Unnia)

Giv os dit tip på knr.gl/1717

Eller send en email 1717@knr.gl

KNR TV: TekstTV

Tjek information her:

TTV s 113 Dagligt opdaterede nyheder

TTV s 400 Flyinformation ankomst/afgang

TTV s 350 TV oversigt

TTV s 610 Radio oversigt