Valgkommentator: Familieværdier ind i valgkampens slutspurt

Det var i dag slutspurten , da det sidste vælgermøde, som blev transmitteret direkte i KNR TV og Radio, blev afviklet i Nuuk. - Spørgerne lægger helt klart vægt på, at få konkrete svar om, hvad der kommer til at ske i deres hverdag. Hvad sker der med boligsituationen? Bliver der bedre hjælp til de handicappede? Hvad sker der med kommuneskatterne osv. osv.?, fortæller KNRs valgkommentator Sten Lund.
05. april 2008 16:42

'For mig virkede denne debat og spørgelyst lidt anderledes. Nu blev det pludselig de nære problemer, der udgjorde dagens centrale spørgsmål, fortæller Sten Lund, der oplevede, at borgerne nu stillede spørgsmål om, hvad de nye kommuner kan gøre for dem og ikke så meget den mere teoretiske diskussion om, hvad borgerne skal gøre for den nye og større kommune.

Om politikerne så til gengæld var i stand til at give nogle udtømmende svar, siger Sten Lund, at de i den udstrækning der for nærværende findes svar på, hvad det er, der vil ske, ja, så stremmede kandidaterne sig om ikke andet så meget op, som det nu var dem muligt.

I morgen søndag den 6. april sender KNR-TV den afsluttende partilederrunde klokken 20 på grønlandsk.

Klokken 21.15 begynder den direkte dansksprogede partilederrunde.