BILLEDER Turismepriser uddelt

Turismekonferencen Towards More Tourism, som afholdes af Visit Greenland og Air Greenland, uddelte onsdag tre priser til turismevirksomheder, som har udmærket sig i bæredygtighed, innovation, sikkerhed, kundeservice og produktkvalitet.

Turismebranchen havde selv nomineret kandidater til de tre forskellige priser:

Innovation Award, Sustainability Award og The Greenland Tourism Award 2018. Vinderne er derefter udvalgt af et nomineringsudvalg fra Visit Greenland, Air Greenland og Greenland Business.

Innovationsprisen gik til Nuuk-initiativet Kalaaliaraq ved Inunnguaq Hegelund, der har genskabt det grønlandske køkken på en ny og bæredygtig måde.

LÆS OGSÅ Fremtidens turisme skal forberedes grundigt

Bæredygtighedsprisen blev givet til Greenland Outdoors ved Jens Pavia Brandt, der giver sine gæster intime oplevelser i den grønlandske natur. Virksomheden er bæredygtig ved bl.a. at undgå motoriseret transport og tilbyde egenproduceret mad på turene.

Og Grønlands Turismepris gik til Blue Ice Explorer ved Jacky Simoud. Virksomheden har haft massiv indflydelse på opbygningen og tilgængeligheden af attraktioner som lystfiskeri, vandring, nordboruiner, bygder og gårdturisme i Sydgrønland - og specielt det tætte samarbejde med fåreholdere har været med til at udvikle destinationen markant.

-  Der var rigtigt mange gode kandidater at vælge imellem for nomineringsudvalget, men de tre skilte sig særligt ud. Det har derfor været en særlig glæde at kunne hædre disse tre vindere, siger bestyrelsesformand i Visit Greenland, Julia Pars.

KommentarerGiv os et tip

Send en SMS til 1717

Skriv Unnia og derefter dit tip og send sms'en til 1717.
(du kan også skrive Tip i stedet for Unnia)

Giv os dit tip på knr.gl/1717

Eller send en email 1717@knr.gl

KNR TV: TekstTV

Tjek information her:

TTV s 113 Dagligt opdaterede nyheder

TTV s 400 Live flyinformation ank./afg.

TTV s 350 Aktuel TV oversigt

TTV s 610 Aktuel Radio oversigt