TUPILAKOSAURUS åbner i Nuuk på fredag

Efter at have været vist i København i Den Frie Udstillingsbygning og på Nationalmuseet kommer den omfattende og anderledes retrospektive udstilling TUPILAKOSAURUS: Pia Arkes opgør med kunst, etnicitet og kolonihistorie, 1981 - 2006 nu til Nuuk.

Udstillingen med den grønlandsk/danske billedkunstner Pia Arke som døde i 2007 blev ikke blot set af et overvældende stort antal besøgende; den fik også yderst positive anmeldelser i såvel danske dagblade som internationale aviser og kunsttidsskrifter.

Kuratorerne af udstillingen, Kuratorisk Aktion, blev også præmieret af Statens Kunstfond for deres arbejde.

Udstillingen er den første større præsentation af Pia Arkes kunstneriske produktion og præsenterer mere end 70 fotografier, objekter, malerier, videoer, installationer, bogværker og sociale projekter fra kunstnerens hånd samt et udvalg fra hendes research og dokumentationsarkiv.

Udstillingen her i landet åbner fredag den 5. marts kl. 16 til 17 i Grønlands Nationalmuseum & Arkiv, og klokken 17 til 20 i Katuaq i Nuuk.

Derudover er der arrangeret folkemøde søndag d. 7. marts 2010 kl. 12- 16 i Katuaq, og filmscreening og diskussion onsdag d. 10. marts

klokken 18.30 til 21.30 i Grønlands Nationalmuseum & Arkiv.

Udstillingen slutter den 4. april.Giv os et tip

Send en SMS til 1717

Skriv Unnia og derefter dit tip og send sms'en til 1717.
(du kan også skrive Tip i stedet for Unnia)

Giv os dit tip på knr.gl/1717

Eller send en email 1717@knr.gl