Døgnrapport: Travl nat med anholdte flere steder i landet

Politiet har måtte anholde seks personer i alkolrelaterede sager i nat. De er dog alle blevet løsladt igen.
Det har været en travl nat for politiet med flere alkoholrelaterede sager i hele landet. Foto © : KNR / Malik Brøns
Skrevet af Thor Bill
20. januar 2024 14:25

Det har været en forholdsvis travl nat for politiet, hvor har måtte rykke ud til en del alkoholrelaterede sager rundt om i landet.

Og det har også ledt til flere anholdelser, fortæller vagtchef Ole Hald.

- Her til morgen havde vi seks anholdelser i hele landet i forbindelse med alkoholrelaterede hændelser. Det er folk, som er blevet løsladt igen.

Ifølge vagtchefen var der anholdt to i Nuuk, to i Uummannaq, én i Ilulissat og én i Narssaq - som altså alle er blevet løsladt igen.

- Og så har der været andre hændelser hen over natten med alkoholrelateret uro og uorden, men som ikke har medført, at vi skulle anholde folk, men hvor vi skulle dæmpe gemytterne ude på stedet.

I dag forbereder politiet sig på, at der skal være Kulturnat i hele landet - og der derfor forventes mange mennesker i gaderne, fortæller vagtchef Ole Hald.

- Vi vil jo være til stede i forbindelse med arrangementer i hele Grønland. Men vi forventer ikke, at der kommer opgaver, som vi skal gribe ind over for. Vi håber, at tingene bliver afviklet i god ro og at folk får nogle gode oplevelser de steder, som de kan besøge.