TELE-POST: Wifi-forbindelser er nu genetableret

TELE-POST meddeler her ved 12-tiden, at 99,5 procent af wifi-forbindelserne i alle aktive modem nu er genåbnet. Men der kan være få modem tilbage, hvor kommunikationen stadig fejler, fortæller Teleselskabet.
Foto © : Simon Uldum / Arkiv
Skrevet af Karsten Sommer
10. maj 2020 13:38
Versionist Mads Lynge

- Det tekniske nedbrud vi oplevede torsdag morgen, har givet problemer med det system som styrer vores modem og giver wifi forbindelser. De sidste par dage har fejl i det tekniske system der forbinder modem gjort det vanskeligt at få kommunikationen til modem til at fungere igen, og vi har arbejdet på højtryk for at få wifi-forbindelserne genåbnet, skriver TELE-POST på deres hjemmeside.

Hvad gør man hvis wifi stadig ikke virker?

Men der kan være få modem tilbage, hvor kommunikationen stadig fejler, fortæller Teleselskabet.

- Hvis man oplever der stadig ikke er wifi-forbindelse fra modem, så opfordrer vi til at lave et reset af deres modem, hvor man med en kuglepen eller lignende skal trykke reset knappen ind i mere end 20 sekunder.

Såfremt denne reset ikke bringer wifi forbindelsen tilbage, kan der være behov for et nyt modem, og kunden skal derfor kontakte TELE-POST kundeservice mandag morgen fra kl.9.

Herunder kan man se TELE-POST´s anvisninger til hvad man kan gøre, hvis man fortsat ikke har wifi-forbindelse:

Vejledning til Reset modem (reset=nulstille)

Knappen reset holdes nede i ca. 20 sekunder.
Dette gøres imens modem er tændt og tilsluttet.
På lamperne kan man se, at modem genstarter da disse lyser op og slukker.
Når power-lampen er tændt som den eneste betyder det, at modem er reset og i gang med at starte op.
Hvis reset er gået i orden vil Wifi / WLAN lampen lyse.

TELE-POST forstår godt, at mange har været frustreret over den manglende wifi-forbindelse, og der ligger nu en vigtig opgave med at få sikret, at dette ikke kommer til at ske igen, skriver TELE-POST.