TELE-POST arbejder på højtryk for at genetablere Wifi-forbindelserne

Som mange nok har oplevet siden i går, er der store problemer med internettet, hvor mange ikke kan få forbindelse til nettet fra deres modem.
Foto © : Simon Uldum / Arkiv
Skrevet af Karsten Sommer
08. maj 2020 13:22
Versionist Jaaku Lyberth

TELE-POST fortæller her ved 12-tiden fredag, at de beklager de tekniske fejl og knokler for at få de sidste Wifi forbindelser op at køre.

- Efter nedbruddet i går oplever en del kunder stadig problemer med Wifi forbindelsen. Dette skyldes et teknisk nedbrud, der i går morges påvirkede alle modemmer. Fejlen i systemet er nu rettet, men det tager tid før systemet kan få aktiveret Wifi på alle modemmer igen, skriver Tele-Posts kommunikationschef, Julie Rademacher.

- Vi beklager dette og forstår, at vores kunder er frustrerede, og vi arbejder på højtryk for, at alle igen kan komme på Wifi. Men vi beder også om tålmodighed, skriver teleselskabet.

IT Direktør i TELE-POST Nikolaj Christoffersen forklarer, hvorfor dette tager tid.

- Der er sket et teknisk nedbrud i det system, der forbinder alle modemmer. Wifi forbindelserne skal derfor genåbnes. Du kan ikke selv gøre noget for at genåbne Wifi forbindelsen - det gør vi og systemet for dig, udtaler IT-direktøren og tilføjer:

- Systemet kan desværre ikke åbne alle Wifi forbindelserne på en gang. Men siden i går er der åbnet 70 % af alle Wifi forbindelser, og der arbejdes på højtryk for at få åbnet de sidste 30 %, så vi kan sikre at Wifi forbindelserne kommer igang hos alle igen, slutter Nikolaj Christoffersen.

TELE-POST vil meddele, når alle Wifi forbindelser igen er oppe at køre.