Foto: Camilla Dam/KNR

AIR GREENLAND Systemfejl aflyser fiktive flyafgange og ankomster

Al Air Greenlands flytrafik i Kangerlussuaq blev onsdag aflyst på selskabets hjemmeside. Men der er tale om en systemfejl.

Grædende børn og sultne mennesker der klager over at de ikke kan rejse, kunne havde været scenariet i Kangerlussuaq. Men så galt gik det heldigvis ikke.   

Onsdag formiddag og eftermiddag kunne man se på Air Greenlands hjemmeside, at hele 13 flyafgange fra Kangerlussuaq var aflyst, det samme med ankomster. 

Men der er ikke tale om flere hundrede strandede passagerer, men en systemfejl på Air Greenlands hjemmeside, der ved en fejl har aflyst al flytrafik. 

Faktisk er der slet ikke så mange afgange og ankomster om onsdagen i Kangerlussuaq. Der er til gengæld tale om 'fiktive' afgange og ankomster, der står på hjemmesiden ved en fejl, fortæller kommunikationsmedarbejder i Air Greenand, Emil Nørgaard Stach. 

Han fortæller, at Air Greenlands IT-medarbejder kigger på sagen for at få det løst hurtigst muligt, så borgerne kan få de rigtige informationer fra Air Greenlands hjemmeside.

Sådan så hjemmesiden ud klokken 14.17

 

 

KommentarerGiv os et tip

Send en SMS til 1717

Skriv Unnia og derefter dit tip og send sms'en til 1717.
(du kan også skrive Tip i stedet for Unnia)

Giv os dit tip på knr.gl/1717

Eller send en email 1717@knr.gl

KNR TV: TekstTV

Tjek information her:

TTV s 113 Dagligt opdaterede nyheder

TTV s 400 Live flyinformation ank./afg.

TTV s 350 Aktuel TV oversigt

TTV s 610 Aktuel Radio oversigt

...og meget mere!