Spændende futsal-kampe i weekenden

I den kommende weekend afholdes Polar Seafood Cup 2016 i futsal for U-15 i Nuuk.
Foto © : AWG2016/Claus Andersen-Aagaard
Skrevet af Mads Pedersen
10. november 2016 13:07

Fra Nuuk deltager GSS med to hold, mens de forsvarende mestre B-67 stiller op med fire hold. 

Nagdlunguak-48 deltager også i Polar Seafood Cuppen. De stiller op med to hold. N-48 deltog også ved cuppen sidste år og stillede op med et ungt hold. Deres spillestil er som man kender N-48. Aggressivt, hurtigt, teknisk, underholdende, godt holdspil og altid målsøgende. 

Selvom Nagdlunguak-spillerne var teknisk dygtige blev de mange gange fysisk overmatchet af deres fysisk stærke modstandere. De blev nummer fem. 

I weekenden stiller N-48 op med nogenlunde samme hold som sidste år. De er blevet et år ældre, så det bliver spændende at se, hvordan de har udviklet sig. 

- Vi har ikke ændret vores spillestil, men har bygget videre på det, siger N-48-træneren, Niels Thomsen, til KNR uden at afslører for meget. 

Boldglade unge

I alt er der otte hold, der hver især skal møde, så der bliver mange kampe. Man kan forvente mange lige kampe mellem lokalrivalerne GSS og B-67. 

N-48 kan gå hen og overraske og blive mestre i år, men arrangørklubben B-67 må betegnes som favorit til at forsvare titlen som cup-mestre. Klubben har fysisk stærke og teknisk gode spillere, der er vante til at vinde. 

Alt i alt kan man forvente at se boldglade unge og masser af mål.

Cuppen foregår i Inussivik. Her kan man finde kampprogramet.