Foto: Jonas Fievé/KNR

AWG2016 Skoleudvalg glæder sig over renoveringer

Kommuneqarfik Sermersooq har bidraget med 17,5 millioner kroner ekstra til Arctic Winter Games 2016. Millionbeløbet er udover de 22 millioner kroner, som kommunen havde lagt i AWG's budget.

Formanden for skoleudvalget i Kommuneqarfik Sermersooq, Poul Hansen fra Demokraterne, mener, at pengene er godt givet ud.

- Udvalget glæder sig over, at vi har brugt penge til at børn og unge kan dyrke sport. Og det er et godt formål, siger Poul Hansen.

Knap 68 millioner kroner. Det er, hvad det samlet set har kostet Selvstyret, Kommuneqarfik Sermersooq og forskellige sponsorer at afholde Arctic Winter Games i Nuuk.

Læs også VIDEO AWG-millioner er godt givet ud

Udover at kommunen har givet 22 millioner kroner til budgettet, har de haft en merudgift på i alt 17,6 millioner kroner til vinterlegene.

9,5 millioner kroner af dem er blevet brugt til renoveringer og forbedringer af idrætsanlæg og skoler, og dette er helt på sin plads, mener Poul Hansen.

- Kendetegnet af samarbejdsaftalen i Kommuneqarfik Sermersooq er, at arbejdet med børn og unge opbygget sådan. Og jeg mener, at det kun er naturligt, at vi har brugt pengene på den måde, siger formanden for skoleudvalget Poul Hansen.

KommentarerGiv os et tip

Send en SMS til 1717

Skriv Unnia og derefter dit tip og send sms'en til 1717.
(du kan også skrive Tip i stedet for Unnia)

Giv os dit tip på knr.gl/1717

Eller send en email 1717@knr.gl

KNR TV: TekstTV

Tjek information her:

TTV s 113 Dagligt opdaterede nyheder

TTV s 400 Live flyinformation ank./afg.

TTV s 350 Aktuel TV oversigt

TTV s 610 Aktuel Radio oversigt