MUSIKVIDEO Simon Lynge: Kærlighed er grundpillen for et godt liv

Sanger, sangskriver og børneambassadør Simon Lynge har, i samarbejde med børnerettighedsinstitutionen MIO udgivet en ny sang, der handler om børns ret til et godt liv.
Foto © : Copenhagen Songwriters Festival
Skrevet af Simon Uldum -
12. september 2016 06:46

I december 2015 offentliggjorde MIO, at Simon Lynge skulle være med til at fremme kendskabet til børns rettigheder gennem sit virke. Dette sker nu gennem Simons nyeste sang: Corner Stone fra hans nye plade ”The Map of Your Life”.

- Jeg er meget glad for min nye sang. Den fortæller om børns ret til tryghed og beskyttelse, og om hvordan vi med kærlighed er med til at skabe fremtiden for dem, siger Simon Lynge.

Børnetalsmand Aviâja Egede Lynge er stolt af den nye sang og håber alle vil tage godt imod den:

- Vi skal være med til at opfylde børnenes drømme og skabe fundamentet for, at de klarer sig godt- uanset hvilken baggrund de har og hvilken bagage de end kommer med, udtaler Børnetalsmanden i en pressemeddelelse.

FN’s Børnekonvention

Sangen ”Corner stone” – der betyder grundpille – handler om rettigheder fra FN’s Børnekonvention: retten til et godt liv, retten til udvikling og retten til beskyttelse. Du kan lytte til sangen og se musikvideoen herunder