Sara udfordrer herrer

Badminton: Grønlandsmesteren i damesingle Sara Lindskov Jacobsen og grønlandsmesteren i herresingle Frederik Elsner møder hinanden i aften i byturneringen. Se kampprogrammet.

Sara Lindskov Jacobsen er trods sine kun 17 år den bedste damesingle spiller i Grønland og vil formentlig uden problemer vinde byturneringen i badminton i Nuuk i damesingle. Men hun søger samtidig større udfordringer ved at stille op hos herrerne i single i A-rækken.

Men det var ikke ønske lodtrækning for hende, da herrespillerne blev fordelt i puljerne. Sara Lindskov Jacobsen er nemlig kommet i pulje med grønlandsmesteren i herresingle Frederik Elsner, som også er tidligere Island Games mester. Og da det kun er puljevinderen, der går videre i herresingle, kan det meget muligt blive kun til to kampe i single for Sara Lindskov Jacobsen.

- Men jeg synes det er dejligt at se hvor seriøst hun tager sin sportsgren, siger Frederik Elsner til KNR.

- Jeg er også selv spændt på at se hvor meget hun har udviklet sig. Det vil jeg kunne se når jeg spiller mod hende i aften, siger Frederik Elsner.

Hun stiller også op i damesingle og i damedouble, hvor hun spiller sammen Rina Møller Lorentzen, der også har været på landsholdet. Finalen i damesingle kan meget vel blive mellem de to spillere. Sara Lindskov Jacobsen stiller også op i mixdouble hos U-19, hvor hun skal spille sammen med Hans Brummerstedt.

- Jeg får meget ud af at spille mod herrerne. De spiller hurtigere og angriber mere i forhold til damespillere, siger Sara Lindskov Jacobsen til KNR.

- Jeg havde håbet på en bedre lodtrækning, hvor det kunne have været sjovt at spille mod mine jævnaldrene som spiller i herre A-rækken. Nu må vi se hvor mange point jeg kan få i kampen mod Frederik Elsner, siger Sara Lindskov Jacobsen.

Frederik Elsner er ikke kommet helt over sine problemer med sit knæ, men har genoptaget sin træning med GM som målsætning. Men det er for tidligt at sige noget om han kommer tilbage til landsholdet.

- Det kommer meget an på hvordan jeg har det til den tid landstræneren spørger, lyder det fra Frederik Elsner.

U-17 herrerne har fået en gæst fra Narsaq. Det er Nuka Mark Nielsen fra Narsaq, der har taget turen til Nuuk for at deltage i byturneringen. Han er kun U-15 spiller, men det forventes at hans kamp mod U-17 spilleren Nick Ørbæk Jacobsen bliver et spændende opgør.

KommentarerGiv os et tip

Send en SMS til 1717

Skriv Unnia og derefter dit tip og send sms'en til 1717.
(du kan også skrive Tip i stedet for Unnia)

Giv os dit tip på knr.gl/1717

Eller send en email 1717@knr.glKNR TV: TekstTV

Tjek information her:

TTV s 113 Dagligt opdaterede nyheder

TTV s 400 Live flyinformation ank./afg.

TTV s 350 Aktuel TV oversigt

TTV s 610 Aktuel Radio oversigt