Søren Eriksen har fået job

Den omstridte tidligere DSB-direktør Søren Eriksen, som i 11. time trak sig som ny direktør for Tele Greenland, skal være direktør i den nystiftede kapitalfond SE Blue Equity. Det bekræfter den tidligere DSB-direktør over for Morgenavisen Jyllands-Posten.

Efter fyringen fra DSB forrige år, blev Søren Eriksen ellers tidligere i år ansat som direktør i Tele Greenland, hvor han skulle være tiltrådt 1. juli.
Men det blev ikke til noget, da han i allersidste øjeblik trak sig af - som han dengang sagde - "private årsager".

Over for Morgenavisen Jyllands-Posten ønsker Søren Eriksen ikke at svare på, hvorfor han her halvanden måned efter, har mod på at kaste sig over direktørstillingen i SE Blue Equity, som har base i Esbjerg.

Bestyrelsesformand i Tele Greenland, Agner N. Mark, har ikke umiddelbart nogle kommentarer til nyheden om Søren Eriksens nye job.

- Jeg blev selvfølgelig overrasket, og var ikke informeret om det, før jeg læste det i avisen. Men vi har jo ikke kontrakt på Søren Eriksen mere, så han står frit til at tage et andet job, siger Agner N. Mark, der samtidig fortæller at Tele Greenlands rekruteringsbureau Russell Reynolds er i fuld gang med at finde nye direktøremner til Tele Greenland.

KommentarerGiv os et tip

Send en SMS til 1717

Skriv Unnia og derefter dit tip og send sms'en til 1717.
(du kan også skrive Tip i stedet for Unnia)

Giv os dit tip på knr.gl/1717

Eller send en email 1717@knr.gl

KNR TV: TekstTV

Tjek information her:

TTV s 113 Dagligt opdaterede nyheder

TTV s 400 Live flyinformation ank./afg.

TTV s 350 Aktuel TV oversigt

TTV s 610 Aktuel Radio oversigt