QinersineqFoto: KNR

Sådan følger du valget på KNR TV

Den 28. november skal vi sætte vores kryds og vælge en ny regering. Men inden da byder KNR TV på en række vælgermøder og debatter.

Den 24. oktober er Ilulissat vært for det første af i alt fem vælgermøder. Sisimiut følger den 28. oktober, mens Qaqortoq lægger hal til den 3. november og som noget nyt besøger KNR Narsaq ved et mindre vælgermøde den 5. november.

Fem dage inden valget er der vælgermøde i Nuuk – dvs. den 23. november.

Vælgermøderne vil sætte tonen med både specifikke emner, voxpop og masser af spørgsmål fra både Facebook og de fremmødte tilhørere.

Læs også Se hele programmet for radio og tv her

Ét emne til debat
Modsat tidligere valgkampe, så serverer vi fem emnespecifikke debatter, hvor alle partier er repræsenteret. Dem kan du følge på KNR TV den 12., 13., 14., 17. og 18. november.

- Det glæder vi os meget til at præsentere. Ved at gøre det på den her måde, kan vi nå dybere ned i det enkelte emne og samtidig få bedre tid til at fastholde og få konkrete svar fra politikerne.

- Vi vil til hver debat også få besøg af eksperter og fagfolk inden for de forskellige temaer, der vil hjælpe os med at definere de problemstillinger, som politikerne bør have svar på, siger KNR’s nyhedschef Mikkel Bjarnø Lund.

 

En mod en

Valgkampen vil som noget nyt også byde på en mod en-debatter, hvor to partiformænd vil sidde over for hinanden i en intens kamp på ord den 20., 21. og 24. november.

Vi byder ligeledes på analyseprogrammer, hvor eksperter ser nærmere på politikernes gennemslagskraft den 19. og den 26. november.

Dine spørgsmål kan også blive besvaret via vores Facebookdebat, som kommer på tv den 25. november.

Og dagen før dagen, hvor krydset skal sættes, slutter selve valgkampen af med den traditionelle partilederrunde den 27. november.

- Alt i alt en ambitiøs valgdækning, som vi både er stolte af og glæder os til at præsentere for befolkningen, siger nyhedschefen.

Meget bliver tilsidesat, mens der er valgkamp, således desværre også Tallimanngorneq Unnuppaat Man, som vil underholde os sidste gang den 17. oktober og returnere til tv-skærmen fredag den 5. december.

KommentarerGiv os et tip

Send en SMS til 1717

Skriv Unnia og derefter dit tip og send sms'en til 1717.
(du kan også skrive Tip i stedet for Unnia)

Giv os dit tip på knr.gl/1717

Eller send en email 1717@knr.gl

KNR TV: TekstTV

Tjek information her:

TTV s 113 Dagligt opdaterede nyheder

TTV s 400 Flyinformation ankomst/afgang

TTV s 350 TV oversigt

TTV s 610 Radio oversigt