Foto: Royal Greenland

Aalborg Royal Greenland-ansatte har genoptaget arbejdet

Medarbejdere på Royal Greenlands fabrik i Aalborg har genoptaget arbejdet efter en orientering fra ledelsen. Det skriver TV2Nord.

Torsdag nedlagde medarbejderne arbejdet på fabrikken i Aalborg på grund af Royal Greenlands planer om at lukke fabrikken og flytte produktionen til Tyskland.

Medarbejderne følte sig dårligt orienteret om planerne, men de har fredag formiddag fået en forklaring fra ledelsen om den planlagte lukning af virksomheden, oplyser tillidsrepræsentant Lillian Haustorp til TV2Nord

LÆS OGSÅ Royal Greenland ansatte strejker i Aalborg

Royal Greenland skriver i en pressemeddelelse, at fabrikken i Aalborg lukkes og produktionen flyttes til selskabets fabrik i Cuxhaven i Tyskland blandt andet for at sænke omkostningerne.

Royal Greenland oplyser desuden, at der arbejdes sammen med medarbejderne på fastholdelses- og fratrædelsesaftaler i overflytningsperioden. Medarbejderne vil også få mulighed for fremtidig beskæftigelse i Cuxhaven af midlertidig eller permanent karakter. 

LÆS OGSÅ Royal Greenland lukker en af sine fabrikker i Aalborg

- Medarbejderskaren på Langerak består i høj grad af en række erfarne og kompetente medarbejdere, der kan bidrage til en gnidningsløs overflytning og videreførelse af produktionen. Det er derfor vores håb, at vi sammen med medarbejdergruppen kan finde et godt grundlag at samarbejde på i den kommende tid, udtaler Nils Kinnerup, økonomidirektør i Royal Greenland.

KommentarerGiv os et tip

Send en SMS til 1717

Skriv Unnia og derefter dit tip og send sms'en til 1717.
(du kan også skrive Tip i stedet for Unnia)

Giv os dit tip på knr.gl/1717

Eller send en email 1717@knr.gl

KNR TV: TekstTV

Tjek information her:

TTV s 113 Dagligt opdaterede nyheder

TTV s 400 Live flyinformation ank./afg.

TTV s 350 Aktuel TV oversigt

TTV s 610 Aktuel Radio oversigt