Foto: Destination Arctic Circle/Flickr Creative Commons

Royal Arctic Line fordømmer arbejdsnedlæggelse

Rederiet RAL fordømmer arbejdsnedlæggelsen, som medarbejderne i Aalborg indledte i onsdags. Det skriver det selvstyreejet rederi i en pressemeddelelse.

Arbejdet blev nedlagt da Royal Arctic Line forleden meldte ud, at man ville forlade den nordjyske havn til fordel for Aarhus.

Medarbejderne var utilfredse med, at de ikke var blevet orienteret om beslutningen, før selskabet udsendte en pressemeddelelse.

LÆS OGSÅ RAL-ansatte strejker for 3. dag i træk

Men Royal Arctic Line slår i en ny pressemeddelelse fast, at medarbejderne i Aalborg allerede blev orienteret om beslutningen tilbage i oktober sidste år.

LÆS OGSÅ RAL-direktør: Aalborg-ansatte var informeret om lukning

Derfor fordømmer RAL arbejdsnedlæggelsen, som ifølge rederi betyder, at skibene kommer til at ligge stille hen over weekenden.

- At medarbejderne i Aalborg vælger at fortsætte en ulovlig arbejdsnedlæggelse, der betyder 5 døgns forsinkelse på trods af, at der er fundet en løsning for den videre dialog er efter min mening dybt forkasteligt. Det er kendt af alle i RAL, at situationen skærpes af skibe, der er under reparation grundet uheld midt i højsæsonen” udtaler administrerende direktør Verner Hammeken i pressemeddelelsen

KommentarerGiv os et tip

Send en SMS til 1717

Skriv Unnia og derefter dit tip og send sms'en til 1717.
(du kan også skrive Tip i stedet for Unnia)

Giv os dit tip på knr.gl/1717

Eller send en email 1717@knr.gl

KNR TV: TekstTV

Tjek information her:

TTV s 113 Dagligt opdaterede nyheder

TTV s 400 Live flyinformation ank./afg.

TTV s 350 Aktuel TV oversigt

TTV s 610 Aktuel Radio oversigt

...og meget mere!