Ilulissat: Riffelmand endnu ikke pågrebet

Politiet i Ilulissat har endnu ikke pågrebet eller identificeret den mand, som natten til mandag truede en kvinde med en riffel. Riflen, der enten havde magasin eller patroner i, blev dog samme nat som hændelsen skete, fundet tæt ved gerningsstedet.
Skrevet af Kathrine Kruse
04. september 2018 12:07

Politiet i Ilulissat har mandag fået en del henvendelser fra borgere, som mener, at de kan lede politiet til den mand, som politiet i Ilulissat mistænker for at have truet en kvinde med riffel natten mandag omkring 01.30, hvor en kvinde på boligområdet Mathias Storchsvej blev sigtet på af en mand med riffel udenfor en boligblok.

Det fortæller fungerende politikommissær hos politiet i Ilulissat, Palu Petersen, til KNR. Han oplyser samtidig, at politiet samme nat som hændelsen skete, har fundet en riffel, der enten havde magasin eller patroner, tæt ved boligblokken, hvor kvinden var blevet sigtet med en riffel, hvor hun efterfølgende havde hørt flere kliklyde.

Politiet i Ilulissat er fortsat interesseret i at høre fra borgere, der kan lede dem til identifikation af riffelmanden, der beskrives som grønlandsk af udseende, 170 - 175 centimeter høj, iført blå jakke, cowboybukser og en rødlig eller orange kasket.

Politiet i Ilulissat kan kontaktes på telefon: 70 14 22.

LÆS OGSÅ Kvinde truet med riffel