Politiet havde håbet, at manden selv havde fundet vej til skadestuen, men da det ikke er sket, sender de nu en efterlysning ud.

Politiet efterlyser påkørt mand i Nuuk

Politiet leder efter en mand, der er blevet påkørt natten til lørdag i Nuuk. Politiet mener, at manden kan have brug for lægehjælp.

Natten til lørdag d. 21. september omkring klokken 0400 blev en mand påkørt af en personbil ved fodgængerfeltet mellem blok 4 og blok 5 på Aqqusinersuaq.

Manden blev ifølge vidner ramt med en sådan fart, at han fløj nogle meter frem og landede på vejen. Han rejste sig dog op og gik fra stedet, tilsyneladende med smerter i kroppen og benene.

Politiet har anholdt føreren af bilen, ved hjælp fra vidnet på stedet, men de vil gerne i kontakt med den forurettede som blev påkørt.

Manden beskrives som, grønlandsk, ca. 35 år, slank af bygning, sort kort hår, og var blandt andet iført en kort blå jakke med hætte uden pels, muligvis af mærket Canada Goose.

Politiet i Nuuk vil ud over kontakt med den forurettede også gerne i forbindelse med andre vidner, som har overværet episoden.

Politiet mener at det kan være skader, der er behandlingskrævene på den forurettede, og opfordrer ham derfor til at indfinde sig på skadestuen, for en sikkerheds skyld.

Oplysninger i sagen kan gives til Nuuk Politi på tlf. 70 14 48

 

 

KommentarerGiv os et tip

Send en SMS til 1717

Skriv Unnia og derefter dit tip og send sms'en til 1717.
(du kan også skrive Tip i stedet for Unnia)

Giv os dit tip på knr.gl/1717

Eller send en email 1717@knr.gl

KNR TV: TekstTV

Tjek information her:

TTV s 113 Dagligt opdaterede nyheder

TTV s 400 Live flyinformation ank./afg.

TTV s 350 Aktuel TV oversigt

TTV s 610 Aktuel Radio oversigt