Politiet efterlyser påkørt mand i Nuuk

Politiet leder efter en mand, der er blevet påkørt natten til lørdag i Nuuk. Politiet mener, at manden kan have brug for lægehjælp.
Politiet havde håbet, at manden selv havde fundet vej til skadestuen, men da det ikke er sket, sender de nu en efterlysning ud.
Skrevet af Merete Lindstrøm
22. september 2019 11:48

Natten til lørdag d. 21. september omkring klokken 0400 blev en mand påkørt af en personbil ved fodgængerfeltet mellem blok 4 og blok 5 på Aqqusinersuaq.

Manden blev ifølge vidner ramt med en sådan fart, at han fløj nogle meter frem og landede på vejen. Han rejste sig dog op og gik fra stedet, tilsyneladende med smerter i kroppen og benene.

Politiet har anholdt føreren af bilen, ved hjælp fra vidnet på stedet, men de vil gerne i kontakt med den forurettede som blev påkørt.

Manden beskrives som, grønlandsk, ca. 35 år, slank af bygning, sort kort hår, og var blandt andet iført en kort blå jakke med hætte uden pels, muligvis af mærket Canada Goose.

Politiet i Nuuk vil ud over kontakt med den forurettede også gerne i forbindelse med andre vidner, som har overværet episoden.

Politiet mener at det kan være skader, der er behandlingskrævene på den forurettede, og opfordrer ham derfor til at indfinde sig på skadestuen, for en sikkerheds skyld.

Oplysninger i sagen kan gives til Nuuk Politi på tlf. 70 14 48