Foto: Pisiffik

Pisiffik flytter til Nuuk

Pisiffik flytter sit hovedkontor fra Sisimiut til Nuuk. Det skal skabe bedre samarbejde forklarer direktøren.

Pisiffik flytter sit hovedkontor til Nuuk og siger farvel til Sisimiut.

Det handler om at samle ledelsen i ét servicekontor, men det gør ondt at sige farvel til det mangeårige hjem, fortæller administrerende direktør i Pisiffik Per Steen Larsen.

- Det er vi triste over. For vi har været rigtigt glade for at være i Sisimiut. Vi har haft et godt samarbejde med byen total set, og man kan jo ikke andet end at holde af Sisimiut som person, siger Per Steen Larsen.

 

Bedst at være samlet

Han gør det klart, at Pisiffik jo ikke forlader Sisimiut, hvor man stadig vil have butikker, men hovedsædet rykker altså til Nuuk.

Beslutningen er ifølge direktøren taget efter grundige overvejelser over, hvad der er bedst for medarbejderne på servicekontoret, og dermed også organisationen.

- Det vil være bedst at samle det et sted. Og der har vi så valgt Nuuk, fordi vi allerede har lokaler der, siger Per Steen Larsen.

 

Afstanden var et problem

Det er meget de fysiske rammer, der har været en udfordring. Indtil nu har Pisiffik boet til leje hos KNI. De to virksomheder blev ellers skilt i 2001, men har altså indtil nu boet under samme tag. En løsning, der dog ikke sikrede Pisiffik for fremtiden.

De senere år har Pisiffik har flere ansatte fra servicekontoret siddende i Nuuk Center, mens resten af servicekontoret har siddet i Sisimiut. Afstanden har været et problem.

- Det har været svært for os, at have delt vores servicekontor, hvor der er nogen der har siddet i Sisimiut, og der er nogen der har siddet i Nuuk.

- Det har været rigtigt svært i dagligdagen at få det til at fungere. Vi har været nødt til hver eneste gang vi skulle tage drøftelser, at tage dem over telefonen. Det vil være en lettelse for os i dagligdagen, at vi er på samme location, siger den administrerende direktør Per Steen Larsen.

 

Flytter til marts

Flytningen fortages fra slutningen af 2015 og forventes gennemført den 31. marts 2016.

Der arbejder 15 medarbejdere på servicekontoret i Sisimut og planen er at tilbyde alle et job i Nuuk.

 

KommentarerGiv os et tip

Send en SMS til 1717

Skriv Unnia og derefter dit tip og send sms'en til 1717.
(du kan også skrive Tip i stedet for Unnia)

Giv os dit tip på knr.gl/1717

Eller send en email 1717@knr.gl

KNR TV: TekstTV

Tjek information her:

TTV s 113 Dagligt opdaterede nyheder

TTV s 400 Live flyinformation ank./afg.

TTV s 350 Aktuel TV oversigt

TTV s 610 Aktuel Radio oversigt