Pisiffik fejrer milliardomsætning med kaffemik

I lørdags gav Brugsen kaffe til sine kunder, for at fejre uddeling af dividende. Og i dag er det så Pisiffiks tur til at forkæle sine kunder.
Foto © : Pisiffik
Skrevet af Karsten Sommer
15. januar 2016 05:54

I alle Spar og Pisiffik butikker langs kysten er der gratis kaffe og morgenbrød her fra klokken 7 frem til klokken 10 i formiddag, og dernæst kaffemik i alle butikker fra klokken 13 til 18.

Anledningen er at Pisiffik-koncernens i alt 40 butikker i seks byer for første gang nogensinde tilsammen rundede over en milliard kroner i omsætning.

- Vi er meget stolte og ikke mindst ydmyge over den tillid, som vores kunder viser os, udtaler administrerende direktør Per Steen Larsen, og forsætter:

- Milliardomsætningen i 2015 blev en milepæl for butikskoncepterne Pisiffik, SPAR, Torrak Fashion, Elgiganten, Pisattat samt JYSK, og jeg takker alle vores trofaste kunder i Qaqortoq, Nuuk, Maniitsoq, Sisimiut, Aasiaat og Ilulissat.

Og i dag fejres kunderne altså med gratis morgenbrød i alle Spar og Pisiffik butikker fra kl. 7 til 10, og kaffemik i alle butikker fra kl 13 til 18.