Partii Inuit inviterer til debataften om samfundsværdier

Partii Inuit inviterer til debataften om vores samfundsværdier, hvor parterne får mulighed for at drøfte tingene igennem, ansigt til ansigt, og sammen prøve at finde en løsning på problemerne.
Skrevet af Simon Uldum -
24. april 2013 11:24

Debataftenen vil foregå i Ukaliusaq skolens kantine i Nuuk, søndag den 28. april kl. 19.00 – 21.00.

-Lad os tale om det vanskelige punkt vi er nået til som folk, og sammen prøve at finde en løsning på problemerne, skriver Randi Broberg fra Partii Inuit og medlem af Inatsisartut.

Partii Inuit kan ikke acceptere at enkeltpersoner bliver fremstillet som racister, vi mener også mediernes brug af kommentatorer er for ensidig. Vi vil heller ikke finde os i mediernes fordrejning af debatten. Det er vigtigt for Partii Inuit at vi står sammen som et samlet folk, skriver Randi Broberg.

Vi ønsker en mere direkte og åben dialog om problemerne. Det har været svært at komme til udtryk med alle vores holdninger i medierne, derfor synes vi det er en god idé at vi mødes ansigt til ansigt og taler om problemerne, siger Randi Broberg til knr.gl.

Alle er velkommen til at deltage, der vil også være tolk tilstede, skriver Randi Broberg på vegne af hovedbestyrelsen i Partii Inuit.