Ofrene fra togulykke på Storebælt er identificeret

De fem kvinder og tre mænd, som onsdag morgen mistede livet, da et DSB-tog forulykkede over Storebælt, er nu identificeret. Det skriver Fyns Politi i en pressemeddelelse.
Foto © : Sund & Bælt
Skrevet af Merete Lindstrøm
04. januar 2019 10:21
Versionist Bikki P. Kleist

'Retsmedicinerne har nu fået identificeret de otte afdøde personer, der blev fundet i toget, som onsdag morgen forulykkede på lavbroen over Storebælt', lyder det i pressemeddelelsen.

De dræbte er en 28-årig kvinde fra det østlige Fyn, en 51-årig mand fra det nordlige Fyn, en 30-årig mand fra Aarhus, en 45-årig kvinde fra Odense, en 60-årig kvinde fra Odense, en 27-årig kvinde fra det centrale Fyn, en 59-årig kvinde fra Storkøbenhavn og en 30-årig mand fra Grønland.

- Ingen af de omkomne er i familie med hinanden. Alle er danske statsborgere. Deres pårørende er underrettet, lyder det fra politiet.

Ulykken skete 07.35 onsdag morgen, da et lyntog kørte mod Sjælland. Her blev det ramt af gods fra et modkørende godstog, som kørte med ølflasker, og måtte her foretage en hård opbremsning.

Der var udover de otte dræbte yderligere 16 personer, som kom til skade i ulykken. Af disse 16 er en person stadig indlagt, meddeler Odense Universitetshospital her til morgen.

LÆS OGSÅ - Vi troede vi skulle dø

LÆS OGSÅ Embedsmand i Selvstyret blandt tog-ofrene