KNR Ny sæson - nye programmer for alle

Sang, musik, quiz og et helt nyt ungdomsunivers. Efteråret banker på døren og KNR er klar med masser af nye udsendelser.

Musik til familien

Andreas Poulsen har skiftet mikrofonen ud og kommer til at stå foran et kamera som vært for musikprogrammet ”Appiguk”. Her vil to hold musikere og sangere med Glenn Møller og Nukannguaq Geisler bag tangenterne hver fredag aften dyste mod hinanden med at gætte sange.

Qangattaq fortsætter grønlandsturen

Første stop i denne sæson er Qaanaaq, efter udsendelsen i landets nordligste by som foregår i slutningen af september, afslører redaktionen hvilket by der kommer til at få besøg af Nûno Isbosethsen, Nathan Kreutzmann og crew. Qangattaq vil fortsat møde de lokale personligheder og underholde resten af Familien Grønland med gæster, musik og indslag med lokal islæt.

Underholdning og quiz 

Gaaba Olsen og Angajo Lennert-Sandgreen kommer til at stå for underholdningen i radioen med programmet ”Ullukillisaarfik”.  Sammen med lytterne og gæsterne i studiet vil værterne danne et underholdende og globalt grønlandsbillede hver formiddag. Hver fredag slutter de ugen af med en sms-quiz med udgangspunkt KNR’s udsendelser i løbet af ugen.

Nyt ungdomsunivers

Sara K. Jakobsen som også er en kendt stemme fra radioavisen, toner frem i radioens nye ungdomsprogram ”Inuusunnerup aqqutaani”. Med gæster i studiet, over telefonen og gennem de sociale medier vil Sara K. Jakobsen give et indblik i ungdommens univers hvor de unges tanker, følelser og budskaber er omdrejningspunktet for udsendelsen. Med de unge og for de unge vil hun behandle emner om alt – lige fra popkultur til samfundspolitik. 

Flere længere udsendelser i radioen

KNR har hæftet sig ved lytternes ønske om flere længere udsendelser i radioen. Derfor vil Malînánguaq M. Mølgaard, Salomine Tobiassen, Andrea Christiansen og Erninnguaq Reimer hver eftermiddag fra kl. 13-14 og i weekenderne berige lytterne med miniserier i løbet af efteråret og vinteren. Emnerne spænder vidt fra portrætter, udsendelser om inspiration til personlig udvikling og serier som ”Det digitale Grønland” og ”Det globale Grønland”.

Avalaappakkit med Stina

Lytterne kan også glæde sig til nye udsendelser med Stina Skifte’s populære musik-program ”Avalaappakkit”.  Lørdag aften kl. 20 kan lytterne finde danseskoene frem og skrue op for radioen når Stina Skifte byder op til dans. KNR har nemlig lavet en aftale med deres tidligere kollega for at opfylde lytternes ønske.

Onsdag står i debattens tegn

KNR’s debatkoncept Oqalliffik forsætter også selvfølgelig i denne sæson. Der vil være kritisk debat hver anden onsdag i radio og tv, ligesom konceptet vil bruge web og sociale medier til at skabe opmærksomhed og debat om hvert tema.
Det nye programmer tager udgangspunkt i den seneste lytter- og seerundersøgelse og virksomhedens strategi om at producere nye programmer og koncepter hvert år.

 

Kommentarer

inatsisartut-sal-sep2019.jpg

Inatsisartuts EfterårssamlingGiv os et tip

Send en SMS til 1717

Skriv Unnia og derefter dit tip og send sms'en til 1717.
(du kan også skrive Tip i stedet for Unnia)

Giv os dit tip på knr.gl/1717

Eller send en email 1717@knr.gl

KNR TV: TekstTV

Tjek information her:

TTV s 113 Dagligt opdaterede nyheder

TTV s 400 Flyinformation ankomst/afgang

TTV s 350 TV oversigt

TTV s 610 Radio oversigt