Gert Ignatiussen var meget glad for prisen og sagde, at formålet med deres initiativ er at ændre omverdenens syn på Tasiilaq fra negativt til positivt.Foto: ICC

Ny forening i Tasiilaq får opmuntringspris

Tasiilaq Nuan får et økonomisk tilskud på 5000 kroner fra Inuit Circumpolar Council.

Den nyoprettede forening Tasiilaq Nuan er opstået oven på den dårlige omtale, som byen har fået, på grund af de sociale problemer, der også fylder i lokalsamfundet. Og foreningen får nu en lille økonomisk håndsrækning. De har nemlig fået en opmuntringspris på 5000 kroner fra Inuit Circumpolar Council (ICC).

Under et informationsmøde om foreningen torsdag 31. oktober blev prisen overrækt til koordinator i Tasiilaq Nuan Gert Ignatiussen til stor glæde for mødets deltagere.

- I forbindelse med jeres oprettelse af Tasiilaq Nuan har I sammen vist viljen til forandring og arbejde for positive tiltag i jeres by, sagde ICC Grønlands formand, Hjalmar Dahl, blandt andet under tildeling af prisen.

LÆS OGSÅ Ny forening skal sætte fokus på det gode i Tasiilaq

Gert Ignatiussen var meget glad for prisen og sagde, at formålet med initiativet er at ændre omverdenens syn på Tasiilaq fra det negative til det positive.

- Da dårlige og negative røster begyndte at fylde vore ører, og vi begyndte at føle skyld, i det der foregår i vores by. Vi besluttede sammen at gøre noget ved situationen og vende den til en glad by som har masser at byde på. Vi vil arbejde for at gøre vores by synlig og vise omverdenen, at Tasiilaq er en god by med masser af gode initiativer, sagde Gert Ignatiussen under sin takketale.

LÆS OGSÅ Tasiilaq-borgere har fået nok: Stop den dårlige omtale af os!

ICC Grønland er i Tasiilaq for at informere befolkningen om organisationens arbejde. Og det var i den forbindelse, at bestyrelsen besluttede at give Tasiilaq Nuan en opmuntringspris på 5000 kroner, som organisationen kan bruge til kommende aktiviteter.

Kommentarer

inatsisartut-sal-sep2019.jpg

Inatsisartuts EfterårssamlingGiv os et tip

Send en SMS til 1717

Skriv Unnia og derefter dit tip og send sms'en til 1717.
(du kan også skrive Tip i stedet for Unnia)

Giv os dit tip på knr.gl/1717

Eller send en email 1717@knr.gl

KNR TV: TekstTV

Tjek information her:

TTV s 113 Dagligt opdaterede nyheder

TTV s 400 Flyinformation ankomst/afgang

TTV s 350 TV oversigt

TTV s 610 Radio oversigt