Den 22-årige skiløber kan rejse hjem med sin bedste placering hidtil ved et VMFoto: Elite Sport Greenland

VM i Slalom Nuunu C. Berthelsen snupper flot placering

Den unge grønlandske skiløber Nuunu C. Berthelsen leverede bedre end hun selv forventede ved årets VM i Skiløb i Sverige, hvor hun snuppede en 36. plads

Grønlands unge deltager er godt tilfreds efter sine præstationer til VM i Skiløb, der afholdes i disse dage i Åre i Sverige. 

Lørdag stod den på slalom, og her blev Nuunu Chemnitz Berthelsen nummer 44 i første gennemløb. Dermed kvalificerede det unge talent sig til 2. gennemløb, hvor hun forbedrede sin tid markant. Det betød, at hun sluttede som nummer 36 af 97 deltagere.

LÆS OGSÅ Nuunu Chemnitz Berthelsen bliver nummer 62 ved VM i Storslalom

Og det var skiløberen rigtig godt tilfreds med.  

- Det var meget fedt. Det var en god overraskelse. Mit mål var at kvalificere mig til 2. gennemløb altså top-60, fortæller hun.

Nuunu Chemnitz Berthelsen deltog også i storslalom tidligere på ugen, og der var placeringen ikke helt så god, men det er fordi fokus har ligget på slalom, fortæller skiløberen. 

- Jeg har trænet en del slalom og det er min disciplin. Jeg blev nummer 62 til storslalom i forgårs og nåede ikke til anden omgang der, men det var en dejlig overraskelse at blive nummer 36 i dag, siger hun.

Nuunu Chemnitz Berthelsen kom ind i tiden 2.18 for første og 2. gennemløb samlet. Det er lige over 20 sekunder langsommere end vinderen Mikaela Shiffrin fra USA.

 

KommentarerGiv os et tip

Send en SMS til 1717

Skriv Unnia og derefter dit tip og send sms'en til 1717.
(du kan også skrive Tip i stedet for Unnia)

Giv os dit tip på knr.gl/1717

Eller send en email 1717@knr.gl

KNR TV: TekstTV

Tjek information her:

TTV s 113 Dagligt opdaterede nyheder

TTV s 400 Live flyinformation ank./afg.

TTV s 350 Aktuel TV oversigt

TTV s 610 Aktuel Radio oversigt