Nuuk Kapisillit Tour blev udsat på grund af regn

I dag begynder Nuuk Kapisillit Tour. Men det har ikke været uden problemer at få de 46 deltagere afsted.

Det er en tur på 120 km gennem fjeld terræn med mange højdemeter, der skal forceres. Løbet skal gennemføres på tre dage, og man kan vælge enten at gå i rask tempo eller løbe turen.

LÆS OGSÅ Fåreholdersted ved Kapisillit næste år

Det er ikke et helt nemt løb at gennemfører fortæller Jens Christian Berthelsen, der er arrangør på vegne af Godthåbs Hallen.

-Det er et ekstrem løb. Det er sådan lidt "rugh" det er også for turister, men man skal være i god form. Selve løbet er hårdt, siger

Oven i strabadserne kræver det også lidt samarbejde med vejret at gennemføre så hårdt et løb, og det har indtil videre ikke været optimale forhold, fortæller arrangøren.

 -Vi har udsat løbet, fordi der var for meget sne. Desværre så regner det i dag. Vi skulle ellers være startet klokken ni, men så har vi udsat det til klokken 12 på grund af regn, siger Jens Christian Berthelsen.

Oprindeligt skulle løbet være afholdt fra d. 5. juli, men er altså udskudt en uge på grund af sne.

Når deltagerne kommer afsted i dag torsdag, så så er det tre dages strabadser de har foran sig, men der er også noget at se frem til ved målstregen.

-Når løbet er slut og vi kommer til Kapisillit, så er der festival. Så er der koncerter og levende musik og hoppeborg til børnene. så det bliver sjovt og hyggeligt, når vi når frem til Kapisillit, fortæller Jens Christian Berthelsen.

LÆS OGSÅ Der skal surfes hurtigt i Kapisillit

 

KommentarerGiv os et tip

Send en SMS til 1717

Skriv Unnia og derefter dit tip og send sms'en til 1717.
(du kan også skrive Tip i stedet for Unnia)

Giv os dit tip på knr.gl/1717

Eller send en email 1717@knr.gl

KNR TV: TekstTV

Tjek information her:

TTV s 113 Dagligt opdaterede nyheder

TTV s 400 Live flyinformation ank./afg.

TTV s 350 Aktuel TV oversigt

TTV s 610 Aktuel Radio oversigt