Nuuk-designer overtager direktørpost i Arctic Circle Business

Louise Lynge Berthelsen, der har startet Nuuk-Couture, overtager posten som direktør i Artic Circle Business efter Juliane Henningsen.
41-årige Louise Lynge Berthelsen fra Nuuk bliver ny direktør for Arctic Circle Business (Arkivfoto) Foto © : Nuuk Couture
31. januar 2020 15:45

Iværksætter og erhvervskvinde Louise Lynge Berthelsen, der blandt andet står bag tøjmærket Nuuk Couture, bliver ny direktør for Artic Circle Business, ACB.

- Jeg synes, at det er en rigtig spændende stilling. Jeg har været i iværksætteri og erhvervslivet i 10 år snart.

- Jeg føler, at jeg har en masse viden, som jeg kan bruge, og som andre kan drage nytte af, men jeg kommer ikke ud med det, når jeg sidder som direktør i Nuuk Couture, siger den nye direktør.

Farvel til Nuuk-Couture

Jobskiftet betyder også, at den 41-årige Louise Lynge Berthelsen fratræder som direktør i Nuuk Couture i udgangen af februar for at kunne fokusere på sin nye stilling i erhvervsorganisationen.

- Det betyder, at det ikke er mig, der skal køre Nuuk-Couture videre. Det betyder ikke, at det lukker eller slukker, eller at det går dårligt – tværtimod, siger Louise Lynge Berthelsen og tilføjer:

- Det betyder bare, at jeg efter snart 10 år i Nuuk Couture har brug for nogle nye udfordringer, og at Nuuk-Couture kører så godt selv, at det ikke længere har brug for mig ved roret.

Iværksætteren overtager posten fra Juliane Henningsen, der i dag er ansat som kommunaldirektør i Qeqqata Kommunia. 

- Vi vil også gerne sætte større fokus på de eksisterende erhverv og virksomheder og deres muligheder for vækst, siger Anette Lings, der er formand for Arctic Circle Business i en pressemeddelelse.

- Derfor var det et naturligt valg at ansætte en kapacitet som Louise Lynge Berthelsen, fordi hun med ildhu og stor erfaring har vist resultater indenfor iværksætteri, eksport og rådgivning, tilføjer hun.

Arctic Circle Business er en selvstændig organisation med det mål at styrke det lokale erhvervsliv. 

65 lokale virksomheder og organisationer er medlemmer af Arctic Circle Business.