Nivi Olsen: Ked af 25 procent

Naalakkersuisoq for Uddannelse, Kultur, Forskning og Kirke, Nivi Olsen, er skuffet over, at der ikke er flere lærere, som har besvaret det spørgeskema, Danmarks Evalueringsinstitut har sendt ud til dem i forbindelse med den endnu ikke offentliggjorte evaluering af folkeskolen i Grønland.
23. januar 2015 19:14

- Man har gjort alt for at gøre det nemt og gøre det overskueligt for lærerne at deltage. Men resultatet er 25 procent, og som minister er jeg ked af, at det kun er 25 procent, der har deltaget, siger Nivi Olsen til KNR.

 

Men selvom lærernes bidrag til evalueringen ikke er så stort som håbet, regner Nivi Olsen dog med, at evalueringen stadig kan danne grundlag for en vigtig snak om, hvordan folkeskolen skal være fremover.

 

- Mange af de ting som står i evalueringen er brugbare, og det er meget vigtigt at understrege, at vi gerne vil samarbejde om de data, som vi har fået fra evalueringen. Og når jeg siger, at vi gerne vil samarbejde, så mener jeg, at IMAK, kommunerne og os sammen skal finde en løsning for vores folkeskoles bedste og for vores børns bedste i fremtiden., siger Nivi Olsen.