Nikolaj Coster-Waldau deltager ved GM i bordtennis

Den verdensberømte skuespiller Nikolaj Coster-Waldau deltager for NNAP fra Nuuk ved GM i bordtennis, der slutter i morgen.

Der bliver taget en del selfies med en spiller fra bordtennisklubben NNAP fra Nuuk ved GM i multihallen Inussivik.

Spilleren er ingen ringere end skuespilleren Nikolaj Coster-Waldau, der er aktuel med Netflix-filmen Against the ice, der handler om en polarekspedition i Nordøstgrønland.

Nu har han fået en noget uventet rolle i Inussivik, som GM-spiller.

- Jeg var heroppe i februar og trænede sammen med min svoger, fortæller Nikolaj Coster-Waldau, der er gift med den grønlandske skuespiller Nukâka Coster-Waldau til KNR.

 

 

- Jeg troede, at det kun var for sjov, da jeg blev spurgt om jeg til med til GM. Og inden jeg havde set mig om, så var jeg tilmeldt til GM, fortæller han.

Nikolaj Coster-Waldau har spillet bordtennis for sjov i mange år, hvor han sammen med sin familie i Danmark, England og Grønland afholder familieturnering i bordtennis hvert andet år.

Nu er der mere alvor ved GM, hvor han spiller mod spillere fra forskellige bosteder.

Videre til kvartfinale

- Det har været simpelthen så fantastisk at se spillere fra hele Grønland. Det er det gode ved bordtennis. Du har ikke brug for en stor hal. Du skal egentlig bare have et forsamlingshus og et bordtennisbord, siger Nikolaj Coster-Waldau.

Nu er han fået mere kamptræning under GM, hvor han deltog i aldersgrupperne oldboys og veteraner, der er de ældste.

- Jeg har tabt og vundet kampe. Jeg er ude i oldboysturneringen, men er gået videre til kvartfinalen hos veteraner. Men det slutter også nok for mig der, siger Nikolaj Coster-Waldau med et smil og fortæller at NNAP er den første klub han har været medlem af.

GM i bordtennis har i år deltagelse fra elleve klubber fra forskellige byer og bygder. Grønlandsmesterskaberne slutter lørdag med placeringskampe.Giv os et tip

Send en SMS til 1717

Skriv Unnia og derefter dit tip og send sms'en til 1717.
(du kan også skrive Tip i stedet for Unnia)

Giv os dit tip på knr.gl/1717

Eller send en email 1717@knr.gl