Den tykke indlandsis smelter hurtigt, og da to nye atlantlufthavne forventes at åbne i 2023, er tiden til at udforske et ubegrænset og intakt Grønland nu, lyder opfordringen fra The New York Times. ArkivfotoFoto: KNR / Anton Gundersen Lihn

The New York Times: Tag til Grønland, inden isen smelter

Det amerikanske medie, The New York Times, placerer Grønland som nummer fire på en liste med 52 lande, som er attraktive at rejse til.

Præsident Donald Trumps ønske om at købe Grønland har pustet til interessen for at se isfjorden ved Ilulissat og moskusokser i Nordøstgrønland.

Det skriver det amerikanske medie The New York Times, der opfordrer sine mange læsere til at besøge Grønland, før isen smelter. 

- Den tykke indlandsis smelter hurtigt, og da to nye atlantlufthavne forventes at åbne i 2023, er tiden til at udforske et ubegrænset og intakt Grønland nu, lyder opfordringen fra The New York Times. 

Og The New York Times glæder sig også over at flere af de krydstogtsskibe, der tager til Grønland i disse år, lever op til en række af de nyeste miljøkrav.

På listen over de 52 spændende rejsemål, som for eksempel er Australien, Tokyo og Lesotho, skal man helt ned på plads nummer 38 for at finde København.

Nummer et på listen er såmænd USA´s hovedstad Washington.

Kommentarer

inatsisartut-sal-sep2019.jpg

Inatsisartuts EfterårssamlingGiv os et tip

Send en SMS til 1717

Skriv Unnia og derefter dit tip og send sms'en til 1717.
(du kan også skrive Tip i stedet for Unnia)

Giv os dit tip på knr.gl/1717

Eller send en email 1717@knr.gl

KNR TV: TekstTV

Tjek information her:

TTV s 113 Dagligt opdaterede nyheder

TTV s 400 Flyinformation ankomst/afgang

TTV s 350 TV oversigt

TTV s 610 Radio oversigt