New York Times har øje for Arctic Winter Games

Sportsentusiaster har masser af gode tilbud at se frem til i år, hvad enten de store begivenheder skal ses fra sofaen eller ude på tilskuerpladserne.
Grønlandske snowboardere ved AWG2014 Foto © : Mads Pihl/AWG2016
Skrevet af Camilla Dam
26. januar 2016 16:40

Den hæderkronede, amerikanske avis New York Times har lavet en oversigt over årets store sportstilbud, og lige efter de Olympiske Lege i den brasilianske storby Rio de Janeiro fremhæver avisen Arctic Winter Games, som jo foregår fra den 6.-11. marts.

Avisen beskriver, hvordan stævnet, som afvikles hvert andet år, er et godt tilbud til alle, der elsker leg i sneen, hvor Nuuk byder på både snesko-skydning (i modsætning til skiskydning – også kaldet biathlon, der ligeledes er på programmet), ishockey (som dog foregår i Iqaluit i Canada) og skiløb i det hele taget.

- Stævnet for de unge, arktisk atleter byder også på konkurrencer i arktiske idrætsgrene, såsom two-foot high kick, hvor der konkurreres i, hvem der kan springe højest og ramme et hængende mål, og Dene Games, der blandt andet inkluderer pole push, som avisen malende beskriver legene.

Læs også VIDEO AWG2016 mangler sne

Derefter nævner avisen den store golfturnering mellem USA og Europa, Ryder Cup, og Super Bowl, som er finalen om det amerikanske football-mesterskab.

På KNR følger vi Arctic Winter Games tæt både på tv, radio og her på nettet, og hvis du er fra New York og omegn, er du velkommen til at kigge med.

Læs også Unge bordtennistalenter klar til AWG2016

Læs også Høje forventninger til grønlandske atleter ved AWG