Mittarfeqarfiit bliver sponsor for AWG2016

Mittarfeqarfiit, Grønlands Lufthavne, har nu meldt sig som Nanoq-sponsor af Arctic Winter Games 2016.
Mittarfeqarfiits direktør Jens Lauridsen og AWG's direktør Maliina Abelsen underskriver sponsoraftale. Foto © : Mittarfeqarfiit
Skrevet af Karsten Sommer
08. oktober 2014 06:47

Sponsoratet fritager sportsfolkene, der rejser indenrigs i Grønland, for lufthavnsafgifter. Samtidigt skal Mittarfeqarfiit hjælpe AWG2016 med logistik og kommunikation.

Det indebærer hjælp til den store opgave, der ligger når de mange sportsfolk, deres udstyr og publikum ankommer til Kangerlussuaq og Nuuk.

Læs også Katuaq støtter AWG 2016

- Vi sponsorerer med afgiftsfritagelsen for sportsfolkenes indenrigsflyvninger, men kan udover sportsfolkene forvente at vi tjener penge på et stort antal tilrejsende tilskuere, som betaler afgifter på indenrigsflyvningerne. Udenrigsflyvningerne vil også give en større aktivitet i lufthavnene og dermed afgifter til Mittarfeqarfiit, siger direktør i Grønlands Lufthave, Jens Lauridsen.

 

Bliver eksponeret under AWG2016

Dertil kommer, at Mittarfeqarfiit som sponsor bliver synlig i forbindelse med AWG2016:

- Derved får vi mulighed for at gøre en aktiv indsats for at promovere Grønland i udlandet. Grønlands Lufthavne er det første og sidste, man oplever i Grønland, og derfor er det naturligt, at vi bidrager med at gøre en så stor begivenhed som AWG2016 til en succes, siger Jens Lauridsen.

Mittarfeqarfiit sponsorerede også sidst Arctic Winter Games blev afholdt i Grønland i 2002.

LÆS OGSÅ TELE-POST bliver hovedsponsor for AWG 2016