Martin Møller vinder et meget koldt ACR

Martin Møller vinder endnu engang Arctic Circle Race efter et noget koldere løb end sædvanligt
Foto © : Birte Olsen
Skrevet af Merete Lindstrøm
26. marts 2018 06:01

Arctic Cirle Race er slut efter en noget kold omgang skiløb for deltagerne ved det, som nogle kalder verdens hårdeste skiløb på 160 kilometer fordelt på 3 dage ved Sisimiut - kun 40 km fra den nordlige polarcirkel.

Igen i år vandt Martin Møller overlegent med en samlet tid på 11 timer og 40 minutter, med én time og 27 minutter ned til nummer to, Frederik Petersen fra Ilulissat. På tredjepladsen kom Malik Møller.

Hos kvinderne gik sejren til den canadiske OL deltager Dahria Beatty, der også samlet endte som nummer 5 i løbet.

Og løbet har været en succes, hvis man spørger Jens Klaus Lennert der er formand for Artic Circle Race´s bestyrelse
 - Jeg synes det er gået rigtig godt generelt set, siger han.