Foto: Namminersorlutik Oqartussat

Servicekontrakter Martha Lund Olsen holder møder om ændringer

Naalakkersuisoq for infrastruktur Martha Lund Olsen er lige nu i Sydgrønland for at tale med kommune kujalleq om ændringer i indholdet af servicekontrakterne for Sydgrønland. Hun vil ikke på nuværende tidspunkt gå i detaljer om hvilke ændringer der bliver.

- Jeg skal først tale med Kommune Kujalleq om ændringerne i servicekontrakten for sydgrønland og holde borgermøde i Qaqortoq i aften, siger Naalakkersuisoq for Infrastrukur.

Martha Lund Olsen planlægger også at rejse til Diskobugten, men det kommer an på, hvad der sker når Inatsisartut holder møde på tirsdag.

Læs også Aqqaluaq forventer store udgifter

Først derefter ved hun, hvornår hun skal holde møde med Qaasuitsup Kommunia og borgerne, siger Martha Lund Olsen til KNR. 

Et ændringsforslag til finansloven viser, at det gamle naalakkersuisut havde besluttet sig for at give et tillæg på 18,1 millioner ekstra til servicekontrakter.

Læs også Naalakkersuisut fandt penge til forbedring af servicekontrakter

Men om det nye naalakkersuisut også vil give flere penge til servicekontrakterne og hvad de skal bruges til er altså endnu uvidst.

Den nye naalakkersuisoq for finanser, Aqqaluaq B. Egede, vil ikke tage stilling til, om der skal afsættes flere penge til servicekontrakterne før har fået et udspil fra Martha Lund Olsen, der som Naalakkersuisoq for Infrastruktur er ansvarlig for kontrakterne.

KommentarerGiv os et tip

Send en SMS til 1717

Skriv Unnia og derefter dit tip og send sms'en til 1717.
(du kan også skrive Tip i stedet for Unnia)

Giv os dit tip på knr.gl/1717

Eller send en email 1717@knr.gl

KNR TV: TekstTV

Tjek information her:

TTV s 113 Dagligt opdaterede nyheder

TTV s 400 Live flyinformation ank./afg.

TTV s 350 Aktuel TV oversigt

TTV s 610 Aktuel Radio oversigt