Martin Møller - Målsætningen var selvfølgelig til mere

Grønlands Martin Møller havde forhåbninger om at slutte i top-50 i 50 kilometer langrend ved OL i dag. Men måtte tage til takke med at komme i mål som nummer 60, og dermed sidst af dem, der gennemførte løbet i den opslidende disciplin.
Foto © : Bent Hjarbo/Danmarks Skiforbund
Skrevet af Karsten Sommer
24. februar 2018 12:38

På trods af placeringen, så er han tilfreds med sit løb.

- Målsætningen var selvfølgelig til mere. Men når formen ikke lige er der på dagen, så er det sådan, det er. Jeg er holdt op med at være skuffet, siger Martin Møller til Danmarks Radio.

Han var faktisk ved at blive indhentet med en hel runde af de førende løbere, og dermed tvunget til at udgå, da konkurrencen gik ind i sin afsluttende fase.

- De forreste kom hurtigt, og jeg måtte løbe for livet for, at de ikke skulle indhente mig, Det var en kamp for at komme helt i mål, fortæller Martin Møller, der forventer, at løbet i dag var hans sidste internationale konkurrence.

- Da jeg gik ud på de sidste otte-ti kilometer, var det sådan lidt "wow, nu er det altså sidste konkurrence det her, så nu er det okay at være træt", lyder det fra den 37-årige skiløber fra Nuuk her på Vinter OL´s sidste dag.

Løbet blev vundet af finske Iivo Niskanen, der tilbagelagde den lange langrendsdistance på 2 timer, 22 minutter og 8 sekunder. Og to russiske løbere tog sølv og bronze.