Foto: KNR

Lyberth optræder i færøsk opsætning af dansk dogmefilm

Den 7. juni står Grønlands store sanger, Rasmus Lyberth, på scenen i København i den anmelderroste færøske teateropsætning af Thomas Vinterbergs berømte dogmefilm 'Festen. 

Forestillingen spiller i næste uge på Betty Nansen Teatret under titelen: 'VEITSLAN alias Festen'.

Rasmus Lyberth er en del af det nordiske cast i forestillingen, som havde premiere i september 2015 på Færøerne, og som blev set af 4000 i den måned forestillingen spillede for fulde huse på øerne. 

“Veitslan” gæster Betty Nansen Teatret under CPH:STAGE festivalen 2018, som også byder på Grønlands Nationalteaters opsætning af stykket om den grønlandske mand - Angutivik.

'VEITSLAN' alias 'Festen' bygger på Vinterbergs film fra 1998. Det er 20 år siden, at filmen om den gule og grønne tale havde premiere.

'VEITSLAN alias Festen'

Helge Dýrindal holder 65 års fødselsdag og den ældste søn Kristian har skrevet to taler. En gul og en grøn. Helge vælger den grønne som afslører familiens farligeste hemmelighed, nemlig at faderen, Helge har misbrugt Kristian og hans afdøde tvillingesøster, Linda. Fødselsdagsfesten bliver nu scene for en kamp om sandheden - en kamp på liv og død.

KommentarerGiv os et tip

Send en SMS til 1717

Skriv Unnia og derefter dit tip og send sms'en til 1717.
(du kan også skrive Tip i stedet for Unnia)

Giv os dit tip på knr.gl/1717

Eller send en email 1717@knr.gl

KNR TV: TekstTV

Tjek information her:

TTV s 113 Dagligt opdaterede nyheder

TTV s 400 Live flyinformation ank./afg.

TTV s 350 Aktuel TV oversigt

TTV s 610 Aktuel Radio oversigt