Foto: KNR

KNR Levende programmer i radioen

På mandag vil du som lytter opleve en mere levende og opløftende lyd i KNR Radio, når kanalen skyder gang i en ny sæson og et nyt live-format.

Flere nye programmer vil blive lanceret i den kommende uge og inden året er omme vil lytterne kunne høre liveradio fra morgen til aften.

Det er et klart ønske at skabe en underholdene og spændene radioflade med relevante, aktuelle og underholdende historier til vores lyttere, siger Radiochef i KNR Masaana Egede.

Tidlig mandag morgen vil Pipaluk Egede Nielsen, Salome Hansen og Andreas Poulsen byde velkommen i studiet og give lytterne en god morgen med aktualitet og underholdning i programmet Nunatta Nipaa.

Efterfølgende vil Katrina Lindberg Boassen og Maria Kuitse Andersen lege sig igennem en halv time i børnenes univers, før det nye lytterindragende program Appilaaruk går i luften.

Kulturprogrammet Puilasoq går derefter i luften, hvor Malînánguaq M. Mølgaard og Ane Marie Ottosen vil guide dig igennem det sidste nye indenfor kulturlivet, begivenheder, sprog og spændene personligheder i samfundet.

Om eftermiddagen vil Angajo Lennert-Sandgreen og Erninnguaq Reimer invitere dig ind teenageværelset og kigge nærmere på det sidste nye hos de unge i programmet Senior WowWow.

 

Radio til alle og mere musik

KNR Radio skal rumme hele befolkningen, derfor bliver programfladen styrket med mere indhold til børn, unge, voksne og ældre og samtidig vil der komme et løft i hele radioens musikflade.

I løbet af efteråret vil flere nye programmer blive lanceret. Deriblandt et nyt aktualitetsprogram der skal gå et spadestik dybere i de vigtige historier vi hører om i nyhederne. 

I weekenderne kan du se frem til den helt nye quiz Nunarput Nalunngiliuk og to timers klassisk musik med dirigent og klassisk musik ekspert Per Rosing.

Fællesnævneren for størstedelen af alle nye programmer i KNR Radio vil være, at de vil indrage lytterne gennem Facebook, Telefon, SMS og mails.

Vi vil høre lytternes mening og holdning til de historier der tales om i nyhederne og i samfundet. KNR Radio’s kontakt til lytterne skal være en dialog, slutter Radiochef Masaana Egede

 

For yderligere spørgsmål kan du kontakte Radiochef i KNR Masaana Egede på info@knr.gl eller ved at ringe +299 36 15 00. 

Kommentarer

Skriv til os

Kontakt KNR på formularen herunder, på info@knr.gl, eller til

KNR | Box 1007 | Issortartarfimmut 1A | 3900 Nuuk

 

Ring på (+299) 361500 | Fax. (+299) 361502

Skriv din email hvis du vil have svar. Vi tager dit privatliv alvorligt, og deler aldrig din email med 3. part
Type af henvendelse
Skriv din besked her