Foto: Pressefoto/Rigspolitiet

Kvinde død efter trafikulykke i Nuuk

Efter en alvorlig trafikulykke i nat i Nuuk, hvor en kvinde har mistet livet, efterlyser politiet nu en passager i bilen. Ifølge politiet kan manden have brug for lægehjælp.

Grønlands Politi efterlyser en mand i forbindelse med en trafikulykke i nat i Nuuk.

Manden var ifølge politiet passager i en bil, der kørte ind i en lygtepæl på strækningen Sorlaat i bydelen Nuussuaq i Nuuk natten til torsdag. I bilen var der i alt fem passagerer.

Fire af passagererne blev bragt til hospitalet med alvorlige kvæstelser. En af dem - en kvinde - døde. De pårørende er underrettet, og de tre øvrige passagerer er udenfor livsfare.

Den mand politiet efterlyser er Nukannguaq Berglund Alaufesen. Han beskrives som en grønlandsk mand i slutningen af tyverne. Han har karakteristiske tatoveringer med spindelvæv på hænderne.

Ifølge politiet kan manden være i kritisk tilstand efter ulykken. Politiet vil derfor i kontakt med ham, så han kan få den nødvendige lægehjælp.

Personer, der har kendskab til, hvor manden er, eller hvor han kan opholde sig, bedes kontakte Nuuk Politi hurtigst muligt på telefon nummer 70 14 48.

KommentarerGiv os et tip

Send en SMS til 1717

Skriv Unnia og derefter dit tip og send sms'en til 1717.
(du kan også skrive Tip i stedet for Unnia)

Giv os dit tip på knr.gl/1717

Eller send en email 1717@knr.gl

KNR TV: TekstTV

Tjek information her:

TTV s 113 Dagligt opdaterede nyheder

TTV s 400 Live flyinformation ank./afg.

TTV s 350 Aktuel TV oversigt

TTV s 610 Aktuel Radio oversigt