Konference om virksomheders sociale ansvar

Arbejdsgiverorganisationen for virksomhders sociale ansvar "CSR Greenland" lægger nu op til en konference i Katuaq i Nuuk tirsdag den 6 november.Her vil der blive sat fokus på de erfaringer, som virksomheder her i landet har oplevet ved at inddrage det sociale ansvar i forretningsmodellen.

Arrangementet er samtidigt en markering af, at CSR Greenland har eksisteret i to år - og med en succes, der har vakt opsigt også uden for Grønland, hedder det i en pressemeddelelse.

Programmet indeholder både foredrag og workshops. Blandt oplægsholderne er professor Andreas Rasche fra Copenhagen Business School, Partner Birgitte Mogensen fra Price Waterhouse Coopers og formanden for Transparency International, advokat Anders Meilvang.

Desuden medvirker repræsentanter fra Grønlands Arbejdsgiverforening, Royal Arctic Line, GrønlandsBANKEN, Kalaallit Brugseni, TELE Greenland, Air Greenland, Royal Greenland, Changeagents og LaCour Dania - samt naturligvis CSR Greenland.

- Konferencen henvender sig til virksomheder, frivillige organisationer og offentlige myndigheder, der gerne vil være klogere på, hvordan et socialt samfundsansvar kan bruges til at skabe bedre resultater, siger Anita Hoffer fra CSR Greenland. Hun kalder iøvrigt emnerne på konferencen for meget relevante og aktuelle for grønlandske virksomheder.

De handler blandt andet om at styrke positionen overfor udenlandske koncerner, om nye muligheder, om bæredygtighed som forretningsmodel og om medarbejderengagement.

KommentarerGiv os et tip

Send en SMS til 1717

Skriv Unnia og derefter dit tip og send sms'en til 1717.
(du kan også skrive Tip i stedet for Unnia)

Giv os dit tip på knr.gl/1717

Eller send en email 1717@knr.gl

KNR TV: TekstTV

Tjek information her:

TTV s 113 Dagligt opdaterede nyheder

TTV s 400 Live flyinformation ank./afg.

TTV s 350 Aktuel TV oversigt

TTV s 610 Aktuel Radio oversigt