KNR klar til vælgermøde

Efter en udsættelse på grund af vejret og problemer med at få det tekniske udstyr frem er KNR omsider klar til at sende direkte fra aftenens vælgermøde fra Qaqortoq.

I tirsdags blev vælgermødet udskudt til weekenden på grund den kraftige storm, og indtil i dag var det tvivlsomt, om tv-udstyret kunne nå at blive fragtet til Sydgrønland i tide.

 

 

Men nu skulle alt være klappet og klar til i aften, og ifølge politisk redaktør på KNR kan seer og lytterne forvente en aften med kandidater, der er i topform.

- Der er masser af energi, og det tror jeg også, at de tager med i aften. Så er det jo også en god chance for borgene, der kan komme og stille deres egne spørgsmål til kandidaterne, fortæller Jonas Løvschall-Wedel.

Det store spørgsmål er, hvad de store emner bliver på aftenens vælgermøde. KNRs politisk redaktør er ikke selv i tvivl.

- Jeg tror ikke, at der er nogle tvivl om, at børnetalsmanden rejserapport har tiltrukket sig meget opmærksomhed hernede, og jeg kan forstå på politikerne, at det er noget, der har fyldt meget, når de har været rundt i byer og bygder i Kujalleq, og det kommer det også til i aften, lyder det fra Jonas Løvschall-Wedel, som er vært på den dansksprogede del af vælgermødet.

 

 

Vælgermødet begynder i aften kl. 19:30 på grønlandsk og 21:45 på dansk, og sendes både på tv KNR 1 og i radioen. Hvis man er interesseret, at det også muligt at dukke op i Aulaen på Niuernermik Ilinniarfik.

 

 

 

 

 

 

 

Kommentarer

inatsisartut-sal-sep2019.jpg

Inatsisartuts EfterårssamlingGiv os et tip

Send en SMS til 1717

Skriv Unnia og derefter dit tip og send sms'en til 1717.
(du kan også skrive Tip i stedet for Unnia)

Giv os dit tip på knr.gl/1717

Eller send en email 1717@knr.gl

KNR TV: TekstTV

Tjek information her:

TTV s 113 Dagligt opdaterede nyheder

TTV s 400 Flyinformation ankomst/afgang

TTV s 350 TV oversigt

TTV s 610 Radio oversigt