Jeg er et bevis på at omsorgssvigtede kan klare sig

Da 45 nye bachelorer og 8 kandidater fik overrakt deres eksamensbevis var Naja Carina Steenholdt i blandt dem. Hun havde det højeste gennemsnit blandt kandidaterne, og hun har et budskab til sine landsmænd- og kvinder.

Naja Carina Steenholdt er et bevis på, at man kan nå langt i livet, selvom man er blevet omsorgssvigtet som barn. Hun har nemlig lige fået sit eksamensbevis fra Grønlands fornemste uddannelsesinstitution, Ilisimatusarfik.

Hun fik sågar en pris for at have opnået årets højeste karaktergennemsnit blandt de nyuddannede kandidater.

Men livet har ikke altid været en dans på roser. Naja Carina Steenholdt er opvokset på et børnehjem, og selvom glæde fylder mest på hendes store dag, kan hun ikke lade være med at tænke på alle de omsorgsvigtede børn, der er i vores land. 

- Jeg er selvfølgelig stolt og taknemmelig. Og der går en hel masse tanker igennem mit hoved, mest omkring hvor jeg kommer fra. Og jeg ville ønske, at jeg kunne sende en besked til de mange omsorgssvigtede børn, vi har i Grønland, fortæller Naja Carina Steenholdt til KNR.

- Jeg er beviset på, at selvom man kommer fra et børnehjem og har været plejebarn og er blevet svigtet, så kan man altså opnå gode og store ting i livet, så længe man ikke svigter sig selv, siger hun. 

Naja Carina Steenholdt fik en anerkendelse fra Grønlands Erherv i form af en pris, for at have den højeste gennemsnitskarakter blandt kandidaterne. Hendes gennemsnit lyder på 10,2.

Nu skal kandidaten i samfundsvidenskab, Naja Carina, sunde sig og fejrer sin store dag, derefter skal hun forsætte sit arbejde.

 Giv os et tip

Send en SMS til 1717

Skriv Unnia og derefter dit tip og send sms'en til 1717.
(du kan også skrive Tip i stedet for Unnia)

Giv os dit tip på knr.gl/1717

Eller send en email 1717@knr.gl